Essence geuren

09-06-2012 14:18

Hoi allemaal,

Vandaag hebben wij een artikel over de Essence geuren die afgelopen week in het schap zijn gekomen. Het zijn geurtjes die allemaal een eigen karakter hebben,van mysterieus tot lekker zomers. Dus wij zijn deze budgetgeurtjes gaan testen en nu gaan wij jullie vertellen wat voor geuren erf allemaal te koop zijn! De prijzen van deze geurtjes zijn erg laag! De 10 ml is 3,- en de 50 ml is 8,-.

Like a new Love:

Het is een romantische geur die in het begin wat fris is en na een tijdje  een zoete bloemen geur verspreid! Toen wij op google aan het zoeken waren naar de ingredienten die er in zitten lazen wij tot onze grote verbazing dat er chocolade in zit wat je er dus totaal niet in terug ruikt.  Er zit o.a. vanille,rozen,grapefruit en chocolade in. Wij vinden deze geur: Wij vinden deze geur wel lekker maar iets te veel een bloemen geur.

Like a walk in the summer rain:

De geur is heel fris,in het begin wel wat sterk maar uiteindelijk wordt het een frisse natuurlijke geur. En ook hier tot onze grote verbazing zit er mos in. Wat je totaal niet verwacht. Hier zit o.a. sinaasappel,watermeloen,lelietje van dalen in. Wij vinden deze geur:  In het begin wat sterk naar daarna lekker fris!

Like a day in a candy shop:

Het is een hele aparte zoete,zomerse geur die je niet overal tegenkomt. In het begin is het een zoete snoep geur en aan het einde is het meer een zoete zomergeur. Hier zat opzich niks raars in. Wel zat er tonka bonen,perzik en jasmijn in. Wij vinden deze geur: Een lekkere zoete geur die best apart is

Like a trip to New York:

Een fruitige sterke geur die erg overheerst en dus lang blijft zitten. Hier zit o.a. cederhout,rozen en bessen in. Wij vinden deze geur: We zijn niet weg van deze geur,we vinden hem veel te sterk.

Like a first day in spring:

Deze geur is fris en bloemig en een tikkeltje zoet. Een echte lente geur dus zoals je ook wel ziet aan de naam! Hier zit ook weer iets geks in namelijk praline. En hier zit ook sinaasappelsap,ananas en bramen in. Wij vinden deze geur: Heel erg lekker en lekker fris en fruitig.

Like a girls night out:

Dit is een warme zwoele geur die erg zwaar valt. Hier zit o.a. gele manderijn,magnolia en musk in. Wij vinden deze geur: Iets te sterk maar opzich wel lekker zwoel.

 

Dit zijn de verpakkingen en potjes van de 10 ml:

Kijk zelf ook in de winkel voor een geur die bij je past!